Radio FanFM-RO Petrecere-Etno-Manele wWw.RadioFanFmRo.Com
Donatii

Sustine si tu Radio FanFM-RO

Radio FanFM-RO este un radio care emite non stop din pasiune pentru fiecare ascultator, iar nici un deejay nu castiga nici un salariu pe urma acestui post de radio online, totul este facut din placere si pasiunea pentru radio.

Radio FanFM-RO a fost infiintat pentru toata lumea de pretutindeni, pentru cei plecati in stainatate, pentru cei carora le place muzica buna si de calitate iar alaturi de noi se simt mai aproape de casa si de cei dragi!

Daca doriti sa sprijiniti Radio FanFM-RO o puteti face realizand o donatie prin paypal, in cel mai sigur mod la ora actuala. Cresterea numarului de vizitatori si ascultatori in ultimele luni a fost exploziva si avem nevoie de ajutorul vostru ca sa o putem mentine asa. Costurile cu hosting-ul au crescut si ele la fel de repede si din acest motiv apelam la voi, utilizatorii site-ului. Nu exista nicio obligativitate de a dona, dar orice contributie e binevenita !

Cine poate face donatii : Absolut orice persoana atat de pe teritoriul Romaniei cat si din afara tarii

Ce suma poate fi donata : Orice suma poate fi donata (nu am stabilit o suma…am lasat la latitudinea fiecaruia sa depuna cat doreste)

Cum se face o donatie : Daca aveti cont paypal, dati click pe Donate apoi va logati in contul dumneavoastra, scrieti suma si trimiteti informatiile, banii ajungand in contul Radio FanFM-RO. In cazul in care nu aveti cont paypal fie va creati unul, fie dati click pe DONATE si in stanga jos (Don’t have a PayPal account?) dati click pe CONTINUE. Este de prisos sa speficic faptul ca trebuie sa aveti un card de credit sau debit care sa aiba pe el minim suma pe care doriti sa o donati. Tranzactiile sunt 100% sigure, datele cardului dumneavoastra neajungand la noi, ele fiind procesate de PAYPAL.


Transfer Bancar in Cont Euro: IBAN Italia:IT 71 W020 0801 0130 0010 3546 797

Cont Deschis peNumele Chitu Liviu Vasile. Banca UniCredit Italia

Dupa efectuarea donatiei trebuie sa ne contactati pe email la contact@radiofanfmro.comSustine si tu Radio FanFM-RO

Daca iti place Radio FanFM-RO si doresti sa contribui la sustinerea acestuia, te invitam sa faci o mica Donatie Va Multumim!!!

Pentru donatii prin alte metode, te rugam sa ne contactezi prin Email ori la sectiunea Contact